Reglementen

Bent u helemaal ready om het nieuwe jaar gezond en sportief beginnen door deelname aan de Bigi Broki Waka?

Hierbij belangrijke info voor de deelnemers;

Deelnemers kunnen zich aanmelden op zondag 7 januari tussen 05.15 uur en 06.30 uur ’s morgens bij de rotonde aan de voet van de Wijdenboschbrug (m.u.v. de 10 km snelloop). Vanuit hier wordt u met de bus naar de startlocatie gebracht.

LET OP! De verschillende onderdelen hebben elk een aparte instapplaats op de rotonde. Zorg ervoor dat u op tijd bent en in de juiste bus stapt. Uw Bigi Broki Waka 2018 shirt is uw instapbewijs.

De organisatie verzoekt alle deelnemers om het in- en uitstappen zo vlot mogelijk te laten verlopen. Zorg ervoor dat u bij aankomst direct in een bus stapt en spreek met uw sportvrienden op de startlocatie af in plaats van bij de bussen.

Voor de 10 km snelloop: aanmelden op zondag 7 januari tussen 06.00 en 06.45 uur ’s morgens bij de organisatiestand bij de taxistandplaats aan de voet van de Wijdenboschbrug.

  • Start 5 km snelloop: 07.15 uur vanaf de Oost-West Verbinding te Commewijne
  • Start 10 km snelloop: 07.15 uur vanaf de voet van de Wijdenboschbrug te Paramaribo
  • Start 2,5 km Run 4 Kids: 07.30 uur vanaf de Oost-West Verbinding te Commewijne
  • Start 5 km Wandel- / trimloop: 07.45 uur vanaf de oude Veersteiger te Commewijne

De Bigi Broki Waka wordt ook dit jaar georganiseerd met medewerking van haar trouwe sponsors: Wippy Pindakaas, Assuria Verzekeringen, Amazon Fresh, Lucky Store, Telesur, Subisco en de Chinese Ambassade.

Wij wensen u veel sportplezier!

     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *