Sportievelingen opgelet! Jaarlijks organiseert Stichting Bigi Broki Waka in de maand september een Great Outdoor Event! Dit uitdagende sportevenement vindt ieder jaar op een andere locatie in Suriname plaats. 

Het Great Outdoor Event is bedoeld voor avontuurlijke, sportieve deelnemers die een leuke en unieke uitdaging aan willen gaan. Het programma zal bestaan uit verschillende onderdelen: een Jungle Run voor hardlopers, een Jungle Biking Adventure voor mountainbikers en een Eco Challenge voor de sportieve wandelaars. En uiteraard kun je na afloop even lekker ontspannen aan het water. 

Vanaf een viertal locaties in Paramaribo / Lelydorp worden speciale bussen ingezet. Je kunt hiervoor bij inschrijving een buskaartje kopen. Met eigen vervoer komen mag uiteraard ook!

Houd onze website in de gaten voor de nieuwste updates of like ons op Facebook www.facebook.com/bigibrokiwaka.

Jungle Run (hardlopen)

Een keer toe aan iets anders dan je standaard 5 of 10 km loop? De Jungle Run is een unieke, avontuurlijke race die je door jungle, savanne en hindernissen brengt en waarbij grenzen verleggen centraal staat. De Jungle Run is een grote, maar bovenal plezierige uitdaging. Voel het mulle zand tussen je tenen, koel even af in het verfrissende water … durf jij de uitdaging aan?

Uitdagingen:

  • Jungle Run – +/- 4.5 km
  • Jungle Run – +/- 9.0 km

Jungle Biking Adventure (mountainbiken)

Actieve mountainbikers opgelet! Het Jungle Biking Adventure brengt je van de ene onverwachte locatie naar de andere terwijl smalle paadjes en uitdagende obstakels het avontuur compleet maken! Maak jij er samen met ons een spannende race van?

Uitdagingen:

  • Jungle Biking – 30 minuten +1 ronde
  • Jungle Biking – 50 minuten +1 ronde

Eco Challenge (wandelen / trimmen)

Ben jij een actieveling die niet bang is voor een beetje zand en water? De Eco Challenge is een mooie, gezellige wandeltocht met een avontuurlijk tintje. In de natuur kun jij jezelf op de proef stellen. Ben jij op 17 september van de partij?

Uitdaging:

  • Eco Challenge – +/- 5 km

Inschrijven

De inschrijving voor dit evenement is nog niet geopend

Wij wensen u veel sportplezier!